zondag 9 januari 2011

Dubbeldekker



Vandaag heerlijk genoten. Van de gezelligheid van zes lieve vrienden en een tafel vol met lekkers. Met enige regelmaat zoeken we elkaar op en bespreken we de leuke dingen van het leven onder het genot van een lekkere lunch. Vandaag kon er bij ons aan tafel gestapeld worden. We hadden stapelinstructies opgehangen voor vijf heerlijke sandwiches. Zoals een sandwich van tomatenbrood met vijgenjam, basilicum, parmaham en een beetje geschaafde Parmezaanse kaas. Of een garnalensandwich met basilicummayonaise en tuinkers. Maar we waren het er allemaal over eens; de dubbeldekker is onze favoriet. Je smeert een beetje boter op een lekkere boterham, dungesneden, gebakken plakjes zoete ui en boeren jong belegen kaas erop. Bij het stapelen doe je ook wat salt and vinegar chipjes tussen de boterhammen. Bij het indrukken van je broodje hoor je nu het gekraak van bobbeltjesplastic! Het is zeker niet het gezondste broodje, maar misschien is het daarom wel zó verschrikkelijk lekker!

2 opmerkingen:

© From Ezter with Love Maira Gall.