Over mij

Hi! 

Leuk dat je er bent. Ik ben Esther. Getrouwd met André en mama van Joris. In het dagelijks leven werk ik als brandmanager bij Bloemenbureau Holland. Ik mag me dus de hele dag bezig houden met (het promoten van) bloemen en planten. Helemaal niet erg!

Ik droom ervan ooit in een klein boerderijtje te wonen met een boomgaard en wat beesten. Totdat het zover is, woon ik met mijn mannen in een gewoon huis met een tuin in een klein dorpje onder de rook van Rotterdam. Wel vlakbij een boomgaard en met drie kippen, twee katten en twee konijnen. Je moet ergens beginnen.

Ik heb een zolder vol hobby's. Ik volg geregeld een workshop of een cursus. Om iets nieuws te leren en leuke mensen te ontmoeten. Mijn laatste verslaving: breien. 

Waar ik ook gek op ben: tijdschriften. Ik heb er stapels van. Geheimpje: ik kijk vaak alleen maar plaatjes. Ik ben gek op plaatjes. Ik kan ook uren zoet zijn op Pinterest. En over zoet gesproken, voor een goede reep chocola en een potje thee mag je me altijd wakker maken. Eten is ook wel een ding. Altijd te veel.

Op From Ezter with Love schrijf ik over van alles. Wat ik leuk en inspirerend vind, deel ik hier. Het gaat vaak over bloemen, eten, wonen, kadootjes, dingen om te doen of om naar toe te gaan. Geen lange artikelen, maar kleine bites voor een paar verloren minuten. 

Heb je een vraag of opmerking? Mail me gerust op evdw367@hotmail.com. Ik vind het leuk om van je te horen. Mooie dag!

Liefs, Esther

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© From Ezter with Love Maira Gall.