vrijdag 20 maart 2015

Spring beauty: mijn favorieten op een rijtje





Confession: ik ben gek op smeerseltjes en make-upjes. Ik heb er totaal géén verstand van en mijn favoriete look is de no-make-up-look, maar tóch word ik er blij van. En dat is ongeveer het enige criterium om in het lijstje van mijn persoonlijke toppers te komen. Ik zette mijn spring favourites voor je op een rijtje. Misschien word jij er ook wel blij van.

1. Ik ben énorm wit. Echt wit-wit. Na een lange zonvakantie schop ik het niet verder dan off white. Voor een gezond en fris koppie kan ik niet dus zonder een beetje blusher. Omdat ik zo wit ben, moet ik het natuurlijk ook weer niet te bont maken. Het oudroze kleurtje van deze (limited edition) Chanel blusher is precies subtiel genoeg. En wie wordt er nu niet blij van zo'n doosje? Een hoog die-wil-ik-hebben-gehalte!

2. Kiko ontdekte ik nog maar kort geleden. Een merk met betaalbare make-up en gezichtsverzorging (fijne tegenhanger voor die dure 'Chanellies'). Ik ben fan van hun
 creamy highlighter. Het roze kleurtje is lekker fris en heeft een zacht glittertje. Met de stick breng je 'm eenvoudig aan, de highlighter is bovendien makkelijk smeerbaar en regelbaar. En dat voor nog geen 9 euro! In Nederland is Kiko nog niet verkrijgbaar, maar ze hebben gelukkig  een online shop. 

3. Deze douchescrub van Kiehl's met sojamelk en honing is echt my all time favourite van dit moment. Ik kreeg 'm van een vriendinnetje (die me ook Kiko tipte trouwens!) toen ik even niet zo lekker in mijn vel zat. Hij ruikt lekker, je kunt 'm elke dag gebruiken en je huid wordt er heerlijk zacht van. Je bent direct een gelukkig mens als je uit de douche stapt. Wat een goed kado! Kiehl's bestel je ook online of koop je bijvoorbeeld bij De Bijenkorf.

4. Lang leve lippenstift. Ik ben alleen niet het type die zin heeft om haar lippenstift de hele dag bij te werken. Ik denk er gewoonweg niet aan, met alle gevolgen van dien ... Maar met deze lipkrijtjes van Clinique smeer ik er de hele dag lustig op los. De balms zijn heerlijk hydraterend en geven net even dat extra joie de vivre. Ze zijn er in verschillende kleuren. Ik viel voor Supreme Sorbet (die naam!).

5. Mijn huid is helaas vrij onrustig (ook dat nog) en voelt vaak droog aan. My new best friend: het skin hydrating masker van Dermalogica. Een frisse 'gel' die je bijvoorbeeld 's avonds na het schoonmaken van je gezicht op je huid smeert. Het masker
 is zo zacht dat je 'm ook rondom je ogen kunt smeren als hydraterend oogmasker. Na 7 tot 10 minuutjes haal je het masker eraf en je huid is zichtbaar opgeknapt. Wat wil een mens nog meer?

Wat zijn jouw favoriete beauty items?

4 opmerkingen:

  1. Wauw inderdaad wat een prachtige blush, daar kan je volgens mij dagen naar blijven kijken haha! De lippenstift is ook mooi, een lekker fris tintje voor op je lippen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hè, eye candy ;D De lippenstift is eigenlijk meer een balm. Maar super fijn en inderdaad lekker fris tintje.

      Verwijderen
  2. Ik ga de Clinique balm zeker proberen! De MAC lippenstift is ook een must, fijn in gebruik en mooie kleuren. Als budget tip zijn die van de HEMA ook een aanrader. Ik neem meestal wat lichte (roze) tinten zodat het niet zo opvalt als je vergeet bij te werken :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja over Mac hoor ik ook vaak goede dingen! Nooit gebruikt. Ik zet 'm op mijn beauty bucket list ;D

      Verwijderen

© From Ezter with Love Maira Gall.