woensdag 19 november 2014

Hangen 3.0


Hangplanten zijn 'je-van-het' op dit moment. We macramé-en er met z'n allen vrolijk op los en de echte hipsters onder ons gaan tegenwoordig voor complete zwevende tuintjes met zelfgemaakte kokedamas (ofwel mosballen). Of wat dacht je van deze mysterieuze cocons? Groene vingers niet eens nodig, twee rechterhanden wel. 

Maar voor diegenen die thuis lekker de ruimte hebben en klaar zijn voor het betere hangwerk, 'hangen 3.0' zeg maar, vond ik deze stoere jongens. Wat dacht je van een flinke mand vol klimop die je met leren hengsels (maak je heel makkelijk zelf), flinke haken en grove touwen aan het plafond hangt? 

Ga je liever voor iets eenvoudiger, maar hou je wel van een luxe (eco) uitstraling dan is de simpele plank met zwarte touwen eraan - niet meer en niet minder - wel wat voor jou. Erop komt natuurlijk een spectaculaire, groene blikvanger in een goudkleurige pot voor die extra luxe uitstraling. Helemaal 2015.

Wat vind jij: yay or nee?

Deze hangers maakten onderdeel uit van de trendmeeting van Mooiwatplantendoen.nl van Bloemenbureau Holland. Productie Elize Eveleens - Klimprodukties.

2 opmerkingen:

© From Ezter with Love Maira Gall.