maandag 17 februari 2014

In case of love, break glass ...


De meest romantische dag ooit

En hoe was jullie 'Liefjesdag'? Ik beleefde de mijne in de internationale stad van de liefde. Waar kun je op Valentijnsdag tenslotte beter zijn, dan Parijs? Nu was ik daar alleen niet voor mijn eigen plezier, maar voor werk. Met een heleboel mensen hebben we keihard gewerkt om daar de meest romantische Valentijnsdag ooit te organiseren.


In case of love

Dat betekende voor dag en dauw op om de stad vol te hangen met 1.500 emergency boxes. We hingen doosjes op alle drukbezochte en romantische plekjes van Parijs zoals bij de Eiffeltoren, langs de Seine en de bekende slotjesbrug. In het doosje zit geen alarmknop, maar een prachtige rode roos. Heb je een geval van liefde op het eerste gezicht? Breek het folie en verklaar direct je liefde met de roos.

Love train

In Nederland boden we deze romantische hulpverlening trouwens ook aan. Via Amsterdam-centraal stuurden we honderden emergency boxes het land in. 

Mooiwatbloemendoen

Het was afgelopen weken heel hard werken, maar het was het absoluut waard. De reacties waren overweldigend. Veel doosjes waren snel leeg of zijn helemaal meegenomen. Het kan niet anders dan dat we een paar mensen blij hebben gemaakt. Nieuwsgierig hoe we Parijs voorbereid hebben op deze bijzondere dag? Bekijk hier het filmpje.1 opmerking:

© From Ezter with Love Maira Gall.