woensdag 28 januari 2015

Exposé #2: Urban Jungle BloggersHet blijft apart te zien hoe vriendschappen online ontstaan, groeien en bloeien. Dit is natuurlijk een enorm jaren '80 opmerking, maar ik vind het écht bijzonder. Dat iemand uit Australië dezelfde passie en gevoelens als jijzelf hebt, dat je online met elkaar in contact komt en dat hier een bijzondere verbinding uit ontstaat, een toffe blog of andere samenwerking (gezien de verwondering ben ik duidelijk (net) geen digital native ;).


Igor en Judith leerden elkaar juist eerst offline kennen. Bij toeval. In Parijs. Ze ontdekten dat ze een gezamenlijke passie voor planten hebben en wisselden al snel online ideeën over styling en verzorging uit. Iets wat veel meer mensen aansprak. Ze besloten een online community op te richten. Om van elkaar te leren, maar vooral ook om elkaar te inspireren. Urban Jungle Bloggers werd geboren.


Hun verhaal vertellen ze in de tweede editie van Exposé: een serie videoportretten van Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl over mensen met een passie voor groen. Igor en Judith vertellen hoe het begon en waar ze zelf hun inspiratie vandaan halen. In het prachtige decor van Parijs. Het eindshot is echt adembenemend! Bekijk hier de video.

Lees voor een paar groene, Parijse must sees ook hun blog. Of misschien ben je wel geïnspireerd geraakt om met ze mee te doen en je liefde voor planten met de wereld te delen? Wie weet wat daar nog meer voor moois uit bloeit ...


Productie: Hotel Rebel i.s.m. Mathilde Karrer

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© From Ezter with Love Maira Gall.