vrijdag 24 oktober 2014

A FLORAL AFFAIR | MOOIWATBLOEMENDOEN.NL MET BAS KOSTERSMijn week barstte van de bloemen met afgelopen dinsdagavond als absoluut hoogtepunt. Toen lanceerde Mooiwatbloemendoen.nl in een unieke show door Bas Kosters in samenwerking met The Wunderkammer de vijftien meest favoriete bloemen van het seizoen. 'A Floral Affair' was het officiële startsein van de Lievenlingsbloemcampagne. En ik was erbij!

Als je Mooiwatbloemendoen.nl, Bas Kosters en The Wunderkammer met elkaar combineert krijg je niets minder dan iets spectaculairs. Bas Kosters, bekend van zijn figuratieve en uitbundige designs, liet zich speciaal voor de presentatie inspireren door de vijftien lievelingsbloemen van het seizoen. De creaties die hij ontwikkelde zijn een eclectische, kleurrijke mix van bloemen, een speciaal voor de gelegenheid ontwikkelde bloemenprint en uitgesproken vormen waarbij ieder model een van de lievelingsbloemen representeerde. 


Samen met de master florists van The Wunderkammer maakte Bas Kosters van de modellen levende pluktuinen, waarvan de aanwezigen na afloop dan ook lustig gebruik maakte. Iedereen verliet de show met een arm vol bloemen en een glimlach van oor tot oor. Wat een feest! Kijk hier de behind the scenes video. Het was echt te gek!

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© From Ezter with Love Maira Gall.