donderdag 18 september 2014

Weekendtip: Snor Festival


Bijna weekend! Zit je al helemaal vol of heb je zondag nog een gaatje? Dan heb ik wat leuks! Zondag is namelijk het allereerste Snor Festival van Uitgeverij (en tegenwoordig meer dan dat) Snor. Van al die leuke cadeauboeken, weet je wel? Op camping De Lievelinge in Vuren lanceren de Snorren al hun nieuwe boeken (en chocolade!) en vieren dat met een leuk feestje waar jij ook voor bent uitgenodigd. 

De Snorren hebben allemaal leuke dingen voor ons bedacht: je kunt bijvoorbeeld leren fietsen op een eenwieler, illustreren, knipkunst maken, het perfecte boeket stylen, heerlijk zweven in een zweefmolen, een creative schop onder je billen krijgen voor het maken van een dagboek, er zijn proeverijen, je kunt er snuffelen op de Yvestown Bloggersmarkt, foto's maken in een VW-busje, Flow is er, een blogdokter en ... ik ben er ook. Samen met Mooiwatplantendoen.nl. Wij laten je zondag zien dat planten helemaal da bomb zijn en dat je echt geen hogere plantkunde nodig hebt voor een huis vol kamerplanten. 

Kom je ook?
Hier lees je meer over het festival.

2 opmerkingen:

  1. Zijn er ook leuke plantjes te koop? Ik ben superbenieuwd naar zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bij ons niet. We helpen je wel om de perfecte plant te vinden die bij jou past. Op het festival zijn overigens wel mooie bloemen te koop. Veel plezier morgen!

      Verwijderen

© From Ezter with Love Maira Gall.