maandag 20 januari 2014

10 links om vrolijk van te worden

Bron beeld

Vandaag zou het de meest deprimerende dag van het jaar zijn. Er is zelfs een naam voor: Blue Monday. De feestdagen zijn voorbij, goede voornemens (ik had ze gelukkig niet gemaakt) alweer vergeten, buiten is het donker en nat en de vakantie is nog lang niet in zicht. Kortom, we kunnen best wat vrolijkheid gebruiken. Ik verzamelde tien links om blij van te worden. Niet alleen voor Blue Monday natuurlijk. 
  1. Maak je eigen 'party on the go' outfit en maak van elke dag een feestje met deze DIY-video van Oh Joy!
  2. Bloemen! Vrolijkheid in een handomdraai. Koop een mooi boeket of pak het eens heel anders aan en organiseer een bloemenfeestje a la Kinfolk
  3. Bak een cake! Niets hips, maar gewoon zoals cake moet zijn: nostalgisch lekker! Een recept van Nigella Lawson uit De Goddelijke Huisvrouw. My all time favorite.
  4. Degenen die me een beetje kennen weten dat ik gek ben op Kerst, dus ja ik word zeker blij van deze all American Christmas video. Om het feestdagen-(vakantie)gevoel nog even terug te halen.
  5. Dit moet je gewoon zien.
  6. Hou je van handgemaakt en een feestje, maar ben je zelf niet zo handig? Dan mag de webshop die het motto 'Because every day is worth celebrating' draagt, zeker niet in je bookmarks ontbreken. Hier vind je vrolijke slingers, cake toppers en feesthoedjes. Handmade with love!
  7. Ook al is de zomervakantie nog niet in zicht, je kunt natuurlijk alvast wat inspiratie opdoen. Danielle de Lange van Style Files heeft een neus voor de meest bijzondere plekjes. Een beetje dromen kan nooit kwaad toch?
  8. Heb je tijd over en wil je echt je handen eens uit de mouwen steken? Dan is deze DIY echt wat voor jou. Zeker weten dat je een grote glimlach krijgt elke keer als je deze Word Catcher ziet.
  9. Ontspannen op het With Love | Fun Pinterest bord.  
  10. En voor als je het echt even niet zit zitten: een handleiding 'Vrolijk in 3,5 maand'. Vanaf nu zal geen dag meer hetzelfde zijn.

2 opmerkingen:

© From Ezter with Love Maira Gall.