zondag 29 december 2013

Verras iemand met een ode en bloemen

Elke maand presenteert Mooiwatbloemendoen.nl een Bloemlezing. Een geïllustreerd gedichtje waarin een bloem centraal staat. Via de kenmerken van die bloem brengt de Bloemlezing een ode aan de mens. Het gedichtje wordt geschreven door Kim Triesscheijn en geïllustreerd door steeds een andere illustrator. In de laatste Bloemlezing staat de Amaryllis centraal. De illustratie werd verzorgd door Studio SjoeSjoe. Dit keer werden zelfs diverse fragmenten uit het gedicht geïllustreerd. Hier vind je ze allemaal.



Fonkel en straal

Achter de Amaryllis zit een mooi (liefdes)verhaal wat de moeite van het delen zeker waard is. Een aanmoediging om je van je mooiste kant te laten zien. Te stralen. Dat maakt de Bloemlezing van deze maand een bijzonder cadeautje. Een cadeautje wat je digitaal kunt doorgeven. Aan iemand die je graag deze ode wilt brengen. Maar zou het niet veel leuker zijn om de Bloemlezing echt te kunnen overhandigen?  Met een mooie bos Amaryllissen?

Win twee exclusieve prints en twee bossen Amarylissen

Dat kan! Mooiwatbloemendoen.nl heeft een bijzondere win-actie waarbij je een exclusieve print kunt winnen van de Bloemlezing van deze maand. Niet een, maar twee! Het enige wat je moet doen om kans te maken op dit cadeautje, is Mooiwatbloemendoen.nl vertellen wie je een ode wilt brengen met deze Bloemlezing en waarom. Meer niet. Maar schiet op want de actie loopt tot 30 december! Lees verder op de site van Mooiwatbloemendoen.nl.



Geen opmerkingen

Een reactie posten

© From Ezter with Love Maira Gall.