zondag 4 augustus 2013

Studioos in RotterdamFoto's 1,2 en 4 gemaakt door Moment Catcher Photography


Van Parijs naar Rotterdam. Het lijkt een grote stap, maar ook Rotterdam herbergt heel wat moois. Mocht je ooit een bezoekje aan Rotterdam brengen, dan mag je het Oude Noorden eigenlijk niet overslaan. Rondom het Zwaanshals vind je veel leuke winkels en restaurantjes. Een uniek stukje wat nog volop in ontwikkeling is. Dat ontging de broertjes Robert en Stephan Oosterheert niet en zij openden er onlangs de deuren van hun Studioos


Eigen design en mooie klassiekers

Met een neus voor moois en als officiële dealer van o.a. Hay, &tradition, KEKamsterdam en Pols Potten brengt Studioos design voor huis en kantoor. Meubels, accessoires  lampen, maar ook unieke stukken van Robert zelf. Like their style? Robert en Stephan ontwerpen en begeleiden ook complete interieurprojecten en verbouwingen. Van dinsdag t/m zaterdag ben je van harte welkom aan Zaagmolenkade 208. 


Hay dat is leuk!

Kun je niet wachten om rond te snuffelen bij deze leuke broertjes, maar heb je voorlopig geen tripje naar Rotterdam in het verschiet? De online Studioos is 24/7 open. Last but not least, verklap ik ook nog dat er nu een leuke winactie op Facebook loopt waarmee je kans maakt op die geweldige About a chair - stoel van Hay. Like! 

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© From Ezter with Love Maira Gall.