maandag 12 augustus 2013

Pop-up pinexpositieDe wereld om ons heen bruist van de creativiteit. En wat heerlijk dat die creativiteit dan ook een mooi podium krijgt,
 dat er mensen zijn die het lef en de wil hebben om goede ideeën niet op een plank te laten liggen. Gewoon omdat ze erin geloven! Zo hadden Joelle Wehkamp van Studio SjoeSjoe en Marieke Noordanus van MINT PR het idee om een pop-up pinexpositie te organiseren, geïnspireerd op het populaire platform Pinterest. And so they did. 


Eyecandy

Bereid om er zelf ook in te investeren gingen ze enthousiast aan de slag. Ze vonden een bijzondere locatie in Amsterdam en vroegen zes populaire pinners mee te doen. Zij werden gevraagd hun vijf mooiste beelden te delen passend bij het thema Eyecandy. Uiteindelijk bleek de wil om een steentje bij te dragen zo groot dat ze zelfs sponsors aan zich konden binden. Een eigen bijdrage was niet meer nodig. 


The gallery is open

De officiële opening is inmiddels geweest en dat betekent dat de expositie nu voor iedereen open is. Ben je deze week in Amsterdam breng dan zeker een bezoekje aan The Pin Gallery. Ben je niet in de gelegenheid zelf te gaan: kijk dan hier en hier. Daar wordt komende tijd ook van alles rondom The Pin Gallery gedeeld. 

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© From Ezter with Love Maira Gall.