dinsdag 18 juni 2013

Curated.nlMensen vragen me vaak of ik nog een leuke kadotip heb voor die lieve vrienden die gaan trouwen, het zoveelste etentje waar ze voor uitgenodigd zijn, een bedankje voor de buuf voor het oppassen op hun favoriete cactus of de verjaardag van een beste vriend. En ondanks dat ik me natuurlijk zeer gevleid voel door zoveel vertrouwen in mijn creativiteit, zeg ik toch eerlijk dat er een groepje mensen is, die dit echt veel beter in de vingers heeft. Deze mensen hebben een extra zintuig voor tofheid. Guess what, zij kunnen ook speciaal voor jou op zoek naar een bijzonder en uniek item. 

Hoe dat in z'n werk gaat? 

Heel eenvoudig: 1. Maak via Curated.nl kennis met deze zg. curatoren en kies er een die bij je past (of bij degene die jij wilt verrassen natuurlijk). Het zijn stuk voor stuk creatieve en inspirerende mensen die precies weten wat er in hun wereld speelt. Bijvoorbeeld op het gebied van literatuur, food trends, innovatie, kids of lifestyle. 2. Laat je gegevens achter en abonneer je voor 29 euro per kwartaal (25 euro + 4 euro verzendkosten binnen NL). Eenmalig of doorlopend. 3. In ruil daarvoor ontvang je, van de curator van jouw keuze, binnen 16 weken iets tofs waar je vrienden jaloers op zullen zijn. Wat dat is, blijft geheim totdat de postbode het bij je afgeleverd heeft. Bijzonder zal het zeker zijn! Lees hier meer over dit initiatief en kijk wat er tot nu toe al verzonden is. Dit is momenteel de beste kadotip die ik je kan geven. Enjoy!

1 opmerking:

  1. Wat een gaaf idee! Deze kende ik niet. Heel erg leuk. Ik kan echt heel lang zoeken naar het perfecte cadeau, dit is heel origineel!

    BeantwoordenVerwijderen

© From Ezter with Love Maira Gall.