dinsdag 31 juli 2012

O hemel


Ik realiseer me dat er wel veel babykamerberichtjes op mijn blog verschijnen de laatste tijd, maar met inmiddels nog slechts 7 dagen tot de uitgerekende datum is het een onderwerp wat me deze dagen nog lekker bezig houdt ... Afgelopen week heeft mijn moeder me geholpen om een hemeltje te maken voor het wiegje. We vonden hiervoor een leuk kinderstofje (ik wilde perse geen voile). Mijn moeder zorgde ervoor dat het de vorm van een hemeltje kreeg en ik werkte de zoompjes af. Mijn bijdrage was weliswaar minimaal, maar ik heb het met veel liefde gedaan ;D 

4 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk zo kort voor de uitgerekende datum! Nog even volop genieten van je buik en daarna van de roze of blauwe wolk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat ziet het er allemaal mooi, lief en schattig uit! Echt super! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ah, wat een heerlijk plekje om te slapen en jullie kindje toe te stoppen Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo, na een (hele lange) tijd weer eens op je blog en ik had het wel gehoord, maar je er volgens mij nog niet mee gefeliciteerd. Ik hoop dat het allemaal goed gaat en als dit bericht echt 7 dagen voor de uitgerekende datum is geweest, zou het morgen feest moeten zijn. Voor dat moment: sterkte, alle geluk en mooie momenten gewenst! En voor Andre natuurlijk ook. Geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen

© From Ezter with Love Maira Gall.