zaterdag 5 mei 2012

Love in ParisNog een weekje en dan zijn mijn lief en ik alweer 2 jaar getrouwd! En waar kun je dat nu beter vieren dan in de stad van de liefde? Het was 2 jaar geleden al de bedoeling dat we hier heen zouden gaan, maar toen scheurde ik (vlak voor de bruiloft!) mijn kniebanden. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet. Ik kijk er zo verschrikkelijk naar uit: we hebben een heerlijk hotel geboekt, zijn onze routes aan het uitstippelen langs alle must sees en op zoek naar een paar goede restaurants. Hebben jullie nog tips? 

4 opmerkingen:

 1. Wij zijn (alweer bijna 16 jaar geleden…) na ons huwelijk naar Parijs geweest, super leuk! Veel plezier daar!
  Groetjes Kiki

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oow heerlijk, ik wil ook weer een keertje terug. Wij zijn 2 jaar geleden een week lang in Parijs geweest stad is het toch. In die week hebben wij 2 keer gegeten bij Chez Chartier in de wijk bij de opera. Een echte aanrader niet toeristisch en één van de laatste eethuizen in Frankrijk.

  http://www.restaurant-chartier.com/www/ hier kan je het adres e.d. vinden. Echt een absolute aanrader.

  Lieve groetjes,

  Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er moet wat een heerlijke stad staan. Mijn computer die gaf er even de brui aan, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. veel plezier in Paris! lunchen bij Merci of anders in ieder geval cake eten in de bibliotheek daar. Petit Pan winkeltjes zijn ook super en daar hebben ze zúlke lieve babypyjama's. Enjoy & alvast gefeliciteerd. Xx

  BeantwoordenVerwijderen

© From Ezter with Love Maira Gall.