maandag 2 januari 2012

Food for the soul


Ik heb een haat-liefde verhouding met eten. Ik ben er altijd mee bezig. Net gegeten? Ik kan in gedachten al genieten van wat ik de volgende dag ga eten. En als ik ergens van ontspan, dan is het van bakken. Mijn Kitchen Aid en ik zijn best friends forever, Hoe word ik een goddelijke huisvrouw van Nigella is mijn bijbel. Waar je me ook altijd voor wakker kunt maken is een fijn ontbijt. Maar echt niets is zo leuk als samen genieten van lekker eten met mijn lief. Afgelopen jaar hebben we ruim genoten en ik had het voor geen goud willen missen. Gevolg: op dieet. Het is vorig jaar gelukt om 15 kilo af te vallen. Na de decembermaand moet ik weer serieus de rem aantrekken ... maar o, o wat valt dat me zwaar. En ik wil zeker niet meer op dieet. Dat is zo 2011. 

3 opmerkingen:

 1. Ik herken dit zo......altijd een strijd:-)Ben de balans voor mezelf aan het zoeken, zo moeilijk. Ben jaloers op je kichen aid, heb je zo; n mooie felgekleurde?

  Gelukkig nieuwjaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik snap volledig waar je het over hebt. Ik ben inmiddels 40kg kwijt en heb mij met kerst heel goed weten te beheersen. Ik heb van iedereen die mij lief is een kookboek gekregen - arrrggghhh dus wanneer echt alle kilo's eraf zijn ga ik er wel weer lekker van genieten - maar met mate :o(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad zeg. In mijn wensen top 10 staat niet voor niks alles kunnen eten en niet aankomen.. wat een droom :O

  BeantwoordenVerwijderen

© From Ezter with Love Maira Gall.