maandag 5 december 2011

Count your blessings #17

Ongelooflijk dat de Sint en zijn pietjes alweer op het punt staan te vertrekken. Het gaat zo snel. Ik moet steeds tegen mezelf zeggen dat ik niet moet vergeten te genieten. Dat heb ik dit weekend dan ook intens gedaan. Van het logeerpartijtje met mijn nichtje (die het allerliefste bedankbriefje schreef wat je als tante maar kunt wensen), warme choco (op een of andere manier hoort dat ook bij Sinterklaas), een potje Glow in the dark - minigolf (reuze pret), zelf gebakken kruidnootjes en een door mijn nichtje versierde Peace & Love gevulde speculaas (mmmmm), pakjesavond (zo verwend!), haardvuur, chocoladeletters, zuurkool en erwtensoep (ja, heel veel liefde gaat bij mij door de maag ...). Net begonnen, maar met recht nu al een feestmaand! 


Nog meer genieters: MarlousSaskiaSjaantje, TessCarlaSachaEstherJolandaAukjeSuusMarie-Lu, MaureenMaartjeMarielleJudithArnikaMartineFrederiekeTabithaFroukjeMaritMaartjeLeontienBelindaMireilleIrisDeboraAnneMarjanIsabelle, MickeyMieke, MargrietMariekeBarbaraAnoukLinda en natuurlijk Anki. 

4 opmerkingen:

  1. voor het eerst dit jaar geen pakjesavond (het is er bij in geschoten, waarom?) volgende jaar weer gewoon ouderwets 5 december pakjesavond. dat hart is prachtig en ziet er zalig uit (dat onderste puntje hmmm) fijn dat je zo verwend bent dat briefje goed bewaren. x ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmmmmm, speculaas en dan nog zo mooi versierd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. klint gezellig, bij ons ook zelfgebakken speculaas maar dan gewoon rond maar vast net zo lekker ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

© From Ezter with Love Maira Gall.