dinsdag 20 september 2011

Count your blessings #10


Dit weekend genoot ik met man en vrienden over de grens. We waren vier dagen in Kopenhagen, Denemarken! Wat een fijne stad! De Scandinavische landen staan bekend om hun design, maar wat mij vooral trof was de authenticiteit van deze havenstad. Mooi doorleefd en met prachtige kleuren. Groots, maar juist ook intiem. Het waren vier heerlijke dagen. Er was lekker eten (niet bij Noma hoor, ... daar moeten we nog een keer voor terug), veel lol, voldoende shop fun, maar ook cultuur en zelfs wat avontuur. Ja, ja, ... blessed indeed. En ik durf het bijna niet te zeggen, maar in November ligt er weer wat leuks in het verschiet. Ach zo lang het kan, moet je er van genieten. Toch?


Nog meer genieters: MarlousSaskiaSjaantje, TessCarlaSachaEstherJolandaAukjeSuusMarie-Lu, MaureenMaartjeMarielleJudithArnikaMartineFrederiekeTabitha, FroukjeMaritMaartjeLeontienBelindaMireilleIrisDeboraAnne, Marjan, Isabelle en natuurlijk Anki.

2 opmerkingen:

 1. Kopenhagen is een van
  mijn favoriete plekken
  in Europa.
  Geweldige stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. stedentrips zijn altijd heerlijk, maar sommige net effe ietsje leuker toch?! (heb je ook een scandinavische inborst?)

  BeantwoordenVerwijderen

© From Ezter with Love Maira Gall.