maandag 15 augustus 2011

Count your blessings #5

Foto gemaakt door Nina


Geïnspireerd door talloze binnenkijkers in woonbladen, interieurblogs en bijzondere locaties, probeer ik thuis wel eens wat bij elkaar te zetten voor een mooi stilleven. Een bijzondere verzameling in de spotlight. Unieke vondsten uitgestald om extra van te genieten. Maar op een of andere manier ziet het er bij mij altijd te gemaakt en bij elkaar geraapt uit. Niet zo nonchalant en speels als ik graag zou willen. Ik ben er vaak wel eventjes zoet mee, maar eindig meestal weer waar ik begonnen was ... met niets. Er is echter één voorwerp wat al mijn 'dit-is-het-ook-niet'-opruimmanies overleeft: onze theepot van Nina. Een driedimensionale herinnering aan een geweldige dag en een dierbare belofte voor de toekomst. En ach, ook al bestaat mijn stilleven dan maar uit een object  mooier kan 't volgens mij niet worden! I count my blessing! 


Lees hier de zegeningen van: MaureenMaartjeMarielleJudithArnikaMartineFrederiekeTabithaFroukje,  MaritMaartjeLeontienBelindaMireilleIrisDeboraAnne en natuurlijk Anki.

6 opmerkingen:

 1. Hij is prachtig de theepot.
  Nina maakt geweldig mooie dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is dan inderdaad ook wel prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is prachtig! Maar ik ben toch ook wel benieuwd hoe 'ie in jouw huis staat. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat cool dat Nina 'm ook heeft vastgelegd! En dat ie bij jullie als stil leven staat. Snel weer potje thee drinken? :) X

  BeantwoordenVerwijderen

© From Ezter with Love Maira Gall.