donderdag 10 februari 2011

Kadootje bezorgd
Kerry van Seventy Tree liet haar oog op dit schilderijtje van Dinara Mirtalipova vallen. Ik snap helemaal waarom. Vandaag kreeg ze het als pakketje thuis bezorgd. De buitenkant van het pakje was al net zo leuk als de binnenkant. Dat vind ik zo fijn aan webshops: je bestelt iets en krijgt het (vaak) als écht kadootje thuis. Zonder dat iemand je gevraagd heeft of het wel een kadootje is (je hoeft je dus ook niet opgelaten te voelen als het stiekem gewoon voor jezelf is). En omdat je niemand op z’n vingers kijkt bij het inpakken, kunnen ze rustig de tijd nemen om er echt wat moois van te maken. Dinara begrijpt dat helemaal. Alles klopt. Wat een feest!

2 opmerkingen:

  1. Inderdaad! wat een heerlijk kado! Ik kan daar ook enorm van genieten dat webshops shoppen tot een feestje maken heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. na jouw reactie ook even een kijkje genomen op jouw blog, leuk! ik kom vaker kijken, die locker is te ideaal, super makkelijk, in 3 uurtjes of zo had ik die plaid voor elkaar. wel eerst 3 uur zitten rommelen met die draden ;( ik wist niet dat de sunday market inmiddels iedere maand is...oei ben alweer te lang niet meer in a'dam geweest, snel weer die kant op! ;)

    BeantwoordenVerwijderen

© From Ezter with Love Maira Gall.