zondag 20 februari 2011

I love sunday food




Het kan bijna een vaste rubriek worden: onze culinaire hoogtepuntjes op zondag. Vandaag begonnen we met ouderwets lekkere wentelteefjes. Deze kun je naar hartelust met allerlei fruit combineren. Wij kozen voor banaan en aardbeien(jam). Geserveerd met een kloddertje crème fraîche. Een recept uit een van mijn favoriete kookboeken: Jamie's Dinners. Na dit stevige ontbijt trotseerden we de kou voor een flinke winterwandeling. Moe, maar voldaan genoten we hierna van een kop verse muntthee en een warme plak, zelfgemaakte appelcake. En na wat noodzakelijke huishoudelijke klusjes, sloten we af met tomatensoep (ook Jamie) met quesadilla's; Mexicaanse gevulde pannenkoekjes (eigenlijk soort tosti's). Alle complimenten voor mijn kok! De rest van de week sloven we ons overigens niet zo uit hoor...

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© From Ezter with Love Maira Gall.