woensdag 19 mei 2010

Bruidsfotograaf

We hebben lang getwijfeld over een bruidsfotograaf. Het woord alleen al. Ik zag ons ook niet echt poseren. We zijn niet de types om met een sprietje tussen onze tanden verliefd in het hoge gras te gaan liggen. Of überhaupt graag in het middelpunt van de belangstelling staan (moet je vooral groots gaan trouwen ...). En waarom veel geld uitgeven? Iedereen loopt tegenwoordig met een digitale camera. Goed, er mooie foto's mee maken is wel een ander verhaal (spreek uit eigen ervaring). Tja en als het niet lukt is mooi wel je beurt voorbij.  Trouwen doe je ook maar één keer (wel leuk: nog een keer met dezelfde). Daar wil je een mooie, blijvende herinnering van. 
Kortom, toch maar op zoek naar een fotograaf. Een die oog heeft voor details, niet de geijkte plaatjes schiet, een eigen stijl heeft, een mooi verslag van de dag kan maken, eigenlijk Amerikaans goed is en als het even kan ook gewoon een leuk mens is.  Wel ja. 
Hij bestaat! We vonden Jamy Vodegel, een fotograaf uit Breda die onder de naam Life from the inside, bruiloften fotografeert en portretsessies doet (die hebben wij dus overgeslagen). Een fotograaf met een heel eigen en frisse stijl. We moeten nog even wachten op het resultaat, maar de eerste preview schept hoge verwachtingen. Zeker geen spijt!

1 opmerking:

© From Ezter with Love Maira Gall.