dinsdag 2 juni 2015

The launch of The Green Gallery

Foto door Linda Stulic voor The Green Gallery
Met een onmogelijke deadline hijgend in onze nek, waren afgelopen weken een rollercoaster aan emoties. Er is gelachen, gemopperd en een klein traantje gelaten. Maar dankzij een geweldig team bleek het onmogelijke mogelijk en beleefden mijn collegae van Bloemenbureau Holland en ik afgelopen donderdag een sprookjesachtige launch van het e-magazine The Green Gallery

Een magazine waarin we de schoonheid en de vergankelijkheid van de natuur vieren. Waarin bloemen en planten worden gepresenteerd als muzes voor liefhebbers van food, fashion, art en interieur. Een magazine wat onder creatieve leiding van Nancy Berendsen (en haar team) én in samenwerking met internationale liefhebbers van bloemen en planten voor een keer tot leven kwam om daarna voor altijd verder te gaan in de online wereld.

Foto RVDA voor The Green Gallery


De meest beroemde galerij van allemaal, die van het Rijksmuseum in Amsterdam was (naar een idee van The Gardeners) door de toparrangeurs van The Wunderkammer omgetoverd tot sprookjesachtige bos- en bloemrijke omgeving. Aan de allermooiste lange tafel ooit nam een (inter)nationaal gezelschap pers en contributors plaats voor een uniek pop-up diner van de hand van food designer Katja Gruijters. We dronken cosmopolitans met orchidee en aten chocolade met kanten bloemenprint, ondertussen genietend van de feeërieke klanken van Eefje de Visser.

Het was een DROOM

Met na al die maanden, weken, dagen, uren en minuten als hoogtepunt de lancering van het magazine. Wat dit keer helemaal in het teken staat van bloemen. 

Ik ben ongelofelijk trots dat ik dit project mag trekken en samen met een enthousiast en getalenteerd team nu aan jullie mag schenken.  Laat je prikkelen door florale couture, hedendaagse interpretaties van een oude meester, zinnenprikkelende bloemengerechten, interviews met vakidioten en vergeten bloemen die je na dit nummer nooit meer zult vergeten. Be astonished!

Wil je op de hoogte blijven van The Green Gallery? Volg ons dan op Instagram, Pinterest en Twitter. En laat ons vooral weten wat je ervan vindt!

2 opmerkingen:

  1. Dat moet een feest zijn geweest om hieraan mee te werken. Ontzettend mooi geworden, complimenten! Ik ga the Green Gallery volgen.

    Xx Wimke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja dat was het zeker. Leuk dat je The Green Gallery gaat volgen!

    BeantwoordenVerwijderen

© From Ezter with Love Maira Gall.