dinsdag 7 april 2015

Maart: mijn 10 high lights


Credits: A Beautiful Mess


Het eerste april-weekend ligt weer achter ons. Het was een weekend vol egg hunts, familie, brunches en een onvervalst potje bowlen. Voordat we ons op de rest van deze maand storten, kijk ik nog heel even terug. Want maart was ook best een leuke maand. Mijn 10 high lights:


  1. Ik zou het bijna vergeten, maar we begonnen maart met een heerlijk mid-weekje in de bossen. In deze Scandinavische hot-spot in Friesland. Een aanrader.
  2. Ik werd een jaartje ouder en vierde dat met twee taarten én een cake. Die-gaan-we-nóg-een-keer-maken-zo-lekker waren ze.
  3. Nog een (heel) klein feestje: ik kreeg 2.500 volgers op Pinterest! Toch leuk.
  4. Hipperdepip: ik kocht deze witte Adidas sneakers. Oké, niet helemaal crispy white en dus niet echt spot on, maar toch. Dat was maart, nog volledig onwetend dat kleur nu hét ding is. Bedankt Pharell.
  5. Er waren nog meer feestjes. Ik was bij de lancering van Het Plantenlab. Een super leuk boek voor iedereen die helemaal mee wil in die andere trend van nu: kamerplanten! Groene vingers niet perse nodig. 
  6. Confession: ik geloof niet dat ik een geboren moeder ben. Ik doe heel erg mijn best en tot nu toe lukt het - met vallen en opstaan - vrij aardig, maar uiteindelijk doe ik ook maar wat. Ik vind het daarom heel leuk om de ervaringen van andere mama's te lezen. Dit vond ik leuk om te lezen (zo waar), net als dit artikel (dat 1-2-3 werkt echt!) en deze over moederschap en creativiteit (hoe doe je dat?!) .
  7. Om mijn Photoshop-skills wat op te poetsen volgde ik de video-workshop van Designlovefest (dit leerde ik allemaal). Daarna maakte ik deze collage
  8. Op Designlovefest vond ik ook deze handige 'to do-list' templates (free downloads). Onmisbaar voor een eersteklas chaoot als ik. 
  9. Ik spotte leuke DIY's voor het geval ik me een keer zou vervelen of tijd over heb. Theoretisch gezien is die kans aanwezig. Nou in dát geval, zou ik zeker dit wandkleedje maken (en twee taarten en een cake).
  10. Tot slot, kondigde ik op 17 maart de lente aan. Wat volgde was storm en regen. Ik zal mijn huidige baan nog niet opzeggen. Maar, ... ik durf het bijna niet te zeggen, volgens mij gaat het nu écht gebeuren: spring is coming.


~ Mooie week!

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© From Ezter with Love Maira Gall.