zondag 30 oktober 2011

Count your blessings #14

foto via Eat Boutique

De klok een uurtje achteruit. Dat betekent 's ochtends in het donker weg en 's avonds weer in het donker thuis. Maar voor mij betekent het vooral dat de feestmaanden weer in aantocht zijn! Oke, oke, het duurt nog even, maar toch het kan mij niet snel genoeg gaan. Ik ben waarschijnlijk de enige Nederlander die blij is dat de schappen alweer uitpuilen met kruidnoten en chocoladeletters... Vandaag had ik tussen alle zondag-klusjes door even een uurtje 'vrij' en besloot ik zelf wat lekkers te maken. Ik heb mijn Kitchen Aid onder het stof vandaan gehaald en maakte een treetje warme peperkoek muffins (recept van Yvette van Boven uit Home Made: zet 'm op je lijstje als je dit boek nog niet hebt. Een must have!) voor bij een grote pot herfstthee. Inmiddels is het weer donker. Buiten is het koud maar binnen is het warm en ruikt het nu naar speculaaskruiden. Mijn heerlijk avondje is al gekomen! 't Is misschien een beetje vreemde blessing, maar ik word er gewoon blij van.

8 opmerkingen:

 1. Heerlijk toch! Lekker van genieten, helemaal geen vreemde blessing! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk, kan het me helemaal voorstellen! Ik kan de speculaaslucht bijna ruiken....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. donkere dagen voor kerst? jij weet het om te buigen tot een feestje. Deze tijd past bij je! en dat boek is hmmm en de nieuwe winter(versie) hoort bij jou op de keukenplank x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk juist dat jij daar van kan genieten.
  Ik zie er zelf altijd een beetje tegenop!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ja! Speculaas-geur is zoooooo lekker.
  Als ik er hier over lees, ruik ik het bijna!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O lekkerrr! Helemaal niet vreemd juist.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mjummie en leuk geschreven ... ik ben ook helemaal gek op de wintermaanden. Vooral als je niks hoeft en moet! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen

© From Ezter with Love Maira Gall.