maandag 23 mei 2011

I love my chef


Het was van het begin tot het einde een groot culinair feest. Genieten, genieten en nog meer genieten. Van gegrilde asperges met buikspek, een gepocheerd eitje (van eigen kipjes), witte chocoladecrème en gepofte rijst: misschien een beetje vreemd, maar heel erg lekker (een recept van Jim de Jong). Of de risotto met heerlijke zilte zeekraal. De malse lamskoteltjes met auberginekaviaar, geitenkaas en paprika. De superverse steak tartaar. Tot aan de boterkoek met zelfgemaakt boterbabbelaarijs. De foto's doen het eten eigenlijk geen recht. Ik had niet het geduld om echt mooie plaatjes te maken. In zulke gerechten wil je tenslotte meteen je tanden zetten. Bij het maken van de foto van de tafel is het me overigens niet opgevallen dat het wijnglas verkeerd stond, de vork scheef lag en het kleed gekreukt. Stom. Maar goed, ik wilde het jullie niet onthouden. Dank je wel Ingrid en Chrissie en Heidi voor het meedenken over de aankleding! Ik heb het heel simpel gehouden. En wat betreft het eten ... mijn man heeft zijn roeping gemist. Het was onvergetelijk!

1 opmerking:

  1. Oelalaaa...ik wil ook zo'n chef!! Mjammie!
    't Ziet er zeer culinair uit! Heb je ook nog foto's gemaakt van de 'aankleding'?

    BeantwoordenVerwijderen

© From Ezter with Love Maira Gall.