zaterdag 1 maart 2014

Pinterest Favourites: the spring editionAfgelopen week volgde ik een video-blogshop om de eerste beginselen van Photoshop te leren. Vanuit mijn luie stoel kreeg ik alles te horen over lagen, beeldgroottes, verhoudingen, templates en een veelheid aan handige commando's. 

Natuurlijk moest alle theorie ook in de praktijk gebracht worden. En dat was zo nu en dan best pittig. Maar gecoacht door twee rookies, lifestyle blogger Bri van Designlovefest en fotografe Angela van Angela + Ithyle, heb ik me er doorheen geslagen.

Ik heb zeker nog lang niet alles in de vingers, maar ik heb nu in ieder geval de beginselen onder de knie om zelf uit te vinden wat er allemaal kan en wat niet. Ik kan mijn creativiteit de vrije loop laten, de truc is om het vooral gewoon te doen.

Dus om te oefenen, maar ook om jullie wat lente-inspiratie te geven, maakte ik deze verzameling van With Love | Pinterest Favourites voor jullie. Hopelijk worden jullie hier net zo blij van als ik. Laat die lente maar komen. Het is tenslotte alweer 1 maart! 4 opmerkingen:

© From Ezter with Love Maira Gall.