zondag 29 september 2013

Susan Bijl tassen


foto's  'Behind the scenes 'hands' shoot' Susan Bijl

The New Shoppingbag

Ongeveer 10 jaar geleden ontwierp Susan Bijl uit haar behoefte naar een leuke en handige tas, in plaats van de bekende, maar o zo saaie plastic tas, haar eerste tweekleuren tas met kenmerkende schuine band. Familie, vrienden en kennissen waren direct enthousiast en het duurde niet lang voordat Susan flink produceerde. Nu heeft ze een mooi bedrijf dat het ontwerp van de tas van 10 jaar geleden nog steeds trouw blijft, regelmatig nieuwe collecties uitbrengt en de tassen inmiddels over de hele wereld verkoopt. 


Leuk en praktisch

De tassen zien er niet alleen leuk uit, ze zijn ook praktisch. Als verse moeder juig ik leuk én praktisch tegenwoordig toe. De tassen zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als waar bijvoorbeeld kites van gemaakt worden: lees ‘bijna niet stuk te krijgen en super licht’. Ze zijn makkelijk en klein op te vouwen zodat je ze ook handig in een andere tas kunt meenemen. Ideaal bij onverwachte boodschappen. De tassen komen in drie maten: L, M en S. Lekker overzichtelijk toch?

Hooked

Ik ben fan en heb inmiddels een grote en een kleine. In de kleine sleep ik mijn breiprojectjes mee en de grote wordt voor van alles en nog wat gebruikt: (vooral) boodschappen, speelgoed, logeerspulletjes, wolletjes en sportkleding (bijna nooit). Ik zou ze niet meer willen missen. Sterker nog: de M staat op mijn Sinterklaas-lijstje. Ook enthousiast? Bekijk de website van Susan Bijl of volg haar op Facebook voor de laatste updates.

1 opmerking:

  1. Ik kan er ook niet meer zonder, ik heb ondertussen ook al een collectie ;). Bij Conflict in Maastricht liggen ze nog steeds afgeprijsd in alle kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen

© From Ezter with Love Maira Gall.