donderdag 24 maart 2011

Styling secrets


Bart Stuart cooked it, Eric van Lokven took the pic’s & Désirée van Dijk was the prop stylist.

Als we Jamie Oliver moeten geloven kan iedereen koken... Misschien heeft hij wel gelijk, een (niet al te moeilijk) recept volgen is vaak het probleem niet. Maar volgens mij onderscheiden de ware mannen zich pas van de jongens (of de vrouwen van de meisjes zo je wilt), wanneer ze zo'n recept of de presentatie ervan helemaal naar eigen inzicht perfectioneren. Door net dat extra eitje erbij te doen, de oven toch iets hoger te zetten, een lekker stukje spek er doorheen of die ogenschijnlijk simpele pompoensoep als een koningsmaal te presenteren. En hoe heerlijk is het als die mensen deze tips en tricks weer met jou delen, zodat jij en je gasten daar weer van kunnen genieten. 
Zo ook Yvette van Boven. Sinds kort verklapt zij elke maand in Delicicous een aantal van haar styling secrets. Onder het motto 'het gaat niet alleen om wat er op je bord ligt, het oog wil ook wat' deelt multitalent Yvette (foodstiliste, receptenschrijfster, illustrator en o ja, ze heeft ook nog een restaurant met haar neef en maakte het prijswinnende kookboek Home Made) haar geheimen met ons. Met haar tips en tricks krijg je het zelfs voor elkaar om aardappelpuree (lekker en) charmant te presenteren. Voor een grote groep of juist voor een klein gezelschap. In het aprilnummer verklapt ze hoe ze haar heerlijke cheescake maakt en lees je hoe je je gasten aan tafel zelf chocolademoussetaartjes kunt laten maken. Ik ben fan!

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© From Ezter with Love Maira Gall.